Kaip peržiūrėti ir ištrinti įrenginius iš „Apple ID“

Yra kelios priežastys, tokios kaip be kompromisų saugumas, aukščiausios kokybės; patrauklus dizainas ir dar daugiau, kodėl man labiau patinka „Apple“ įrenginiai. Nesvarbu, ar tai būtų „Mac“, „iPhone“, „iPad“ ar „Apple Watch“, kiekvienas iš jų išsiskiria iš kitų, ar ne?

Valdyti daugiau nei vieną „Apple“ įrenginį yra gana paprasta. Daugelis žmonių, įskaitant mane, naudoja vieną „Apple ID“, kad galėtų lengvai valdyti savo įrenginius. Be to, yra keletas naudingų pranašumų, jei visi „Apple“ įrenginiai yra prisijungę prie tos pačios „iCloud“ paskyros. Pavyzdžiui, tai leidžia jums automatiškai sinchronizuoti duomenis visuose įrenginiuose, automatiškai atsisiųsti programas ir kt.

Svarbu pašalinti įrenginį iš „Apple ID“, kai jį išparduosite, kam nors padovanosite ar pametėte. Laimei, „Apple“ leidžia gana lengva ne tik patikrinti, kuris įrenginys buvo prisijungęs prie jūsų „Apple ID“, bet ir leisti jį pašalinti.

Patikrinkite, kurie įrenginiai buvo prisijungę prie „Apple ID“

1 žingsnis. Pirmiausia turite prisijungti prie „Apple ID“ paskyros puslapio.

2 žingsnis. Tada slinkite iki Įrenginiai. (Jei nematote savo įrenginių, spustelėkite Peržiūrėti išsamią informaciją ir atsakykite į saugos klausimus.)

3 žingsnis. Toliau turite spustelėti bet kurį įrenginio pavadinimą, kad galėtumėte peržiūrėti jo informaciją, pvz., Įrenginio modelį, serijos numerį ir OS versiją. Ši informacija kiekviename įrenginyje gali skirtis.

Kaip pašalinti „iPhone“ ar „iPad“ iš „Apple ID“

Jei nebenaudojate jokio įrenginio, galite jį pašalinti iš sąrašo.

4 žingsnis. Atlikite pirmuosius tris aukščiau minėtus veiksmus. Peržiūrėdami bet kurio „Apple“ įrenginio informaciją spustelėkite Pašalinti.

5 žingsnis. Patikrinkite pasirodžiusį pranešimą. Spustelėkite dar kartą Pašalinti patvirtinti.

Toliau pateikiami keli nepamirštami dalykai

„Apple“ įrenginys gali vėl atsirasti jūsų paskyroje kitą kartą prisijungus prie interneto, jei vis tiek esate pasirašęs naudodami „Apple ID“.

Turėsite pašalinti įrenginį iš savo paskyros puslapio, atsijungti nuo „iCloud“, „iTunes“, „iMessage“, „FaceTime“ ir „Game Center“ arba ištrinti įrenginį (Nustatymai → Bendrieji nustatymai → Atstatyti → Ištrinti visą turinį ir nustatymus), kad galėtumėte jį visam laikui pašalinti.

Jei įgalinote dviejų žingsnių „Apple ID“ autentifikavimą, patvirtinimo kodai nebebus rodomi. Tuo pačiu metu jis neturės prieigos prie „iCloud“, taip pat kitų „Apple“ paslaugų, tokių kaip „Find My iPhone“, kol vėl neprisijungsite naudodami dviejų veiksnių autentifikavimą.

Viskas!

Naujausios žinutės