Kaip panaikinti „iPhone“ ar „iPad“ autorizaciją iš „iTunes“ paskyros

„Apple“ yra žinoma dėl griežtų taisyklių, užtikrinančių geriausią saugumą kiekvienam savo klientui. Iš tikrųjų „Apple“ įrenginiai, naršyklės, programos ir panašūs dalykai yra žinomi dėl geriausių saugumo matavimų. „Apple“ taip pat turi tam tikras „iTunes“, „Apple“ programų parduotuvės, gaires.

Norėdami naudotis jo paslaugomis ir produktais, turite patvirtinti savo sąskaitą. Naudodami „iTunes“ galite nusipirkti naujų programų, klausytis mėgstamų takelių, įsigyti „iBooks“, žiūrėti filmus, iš naujo atsisiųsti ankstesnius pirkinius ir pan. Patvirtinę ir patikrinę turite suteikti „Apple“ įrenginių ar bet kurios mašinos, per kurią norite pasiekti „iTunes“, įgaliojimus.

„ITunes“ galite suteikti prieigą prie „iPhone“, „iPad“, „iPod“, asmeninių kompiuterių ir MAC, tačiau tada „Apple“ iš viso apriboja iki 10 įrenginių ir 5 kompiuterius. Sakė, kad pasiekę „autorizuojančių įrenginių“ apribojimus, jums nebeleidžiama nieko pridėti. Tai akivaizdžiai reiškia, kad jei norite užregistruoti dar vieną įrenginį, turite panaikinti jo įgaliojimą.

Turite žinoti, kaip panaikinti prieigos prie „iPhone“ ar „iPad“, susieto su jūsų „iTunes“ paskyra, autorizaciją, kad galėtumėte pridėti naują ARBA blogesniais atvejais tai padaryti, jei NETEKITE savo įrenginio ir norite, kad jis nebūtų piktnaudžiavimas. Čia mes pateikiame paprastus veiksmus, kurie gali padėti pašalinti autorizuotą įrenginį iš „iTunes“ paskyros.

1 žingsnis: Atidarykite „iTunes“ MAC arba „Windows“.

2 žingsnis: Dešiniajame viršutiniame sąsajos kampe matote savo vardą. Spustelėkite jį.

3 žingsnis: Meniu spustelėkite „Sąskaitos info

4 žingsnis: Kai jis paprašys įvesti „iTunes“ slaptažodį, atlikite tai.

5 žingsnis: Įvedus slaptažodį, jūsų paskyra bus įkelta. Spustelėkite 'Tvarkyti įrenginius“. Tai rasite „iTunes“ skiltyje „Debesis“.

6 žingsnis: Tai suteikia jums įgaliotų įrenginių sąrašą. Spustelėkite 'Pašalinti’Šalia įrenginio, kurio autorizaciją norite panaikinti.

Kai tai bus padaryta, jūsų įrenginys bus pašalintas arba ištrintas. Tai užtikrina, kad tas įrenginys nebeturi ryšio ar prieigos prie „iTunes“ paskyros. Tada galite pridėti įrenginį ar įrenginį prie „iTunes“ paskyros, kai tik norite. Tačiau nepamirškite „Apple“ nustatytos ribos.

Naujausios žinutės