Sustabdykite „iTunes“ automatinį sinchronizavimą, kai prijungiate „iPhone“, „iPad“ ar „iPod Touch“

Vienas iš mažai erzinančių dalykų, susijusių su „iTunes“, yra tai, kad jis pasirodo tiesiai atidarytas, kai prijungiate „iPhone“, ir pradeda automatiškai sinchronizuoti. Dabar, kai aplink yra daugybė dalykų - programų, nuotraukų, el. Pašto, vaizdo įrašų, muzikos -, kurie nuolat keičiasi „iPhone“, šis automatinis sinchronizavimas nėra mano dalykas.

Taigi geriausias būdas atsikratyti šios problemos yra išjungti automatinį sinchronizavimą „iTunes“. Ar kada susimąstėte apie tai? Iš tikrųjų labai palengvina galimybė sinchronizuoti tik spustelėjus mygtuką „Sinchronizuoti“ „iTunes“ apačioje.

Kaip išjungti „iTunes“ automatinį sinchronizavimą prijungus „iPhone“, „iPad“ ar „iPod Touch“ su „Mac“ / PC

1 žingsnis. „Mac“ ar asmeniniame kompiuteryje atidarykite „iTunes“.

2 žingsnis.„Windows“ vartotojui: Pagal numatytuosius nustatymus sąsaja nerodo meniu parinkčių. Norėdami atidaryti meniu, galite paspausti „Alt“ + spartusis klavišas. „Alt + E“ atidaro „Redaguoti“ ir mums to reikia. Spustelėkite „Nuostatos“ ir atveria pernelyg gerai pažįstamas „iTunes“ nuostatas.

„Mac“ vartotojams: Tiesiog spustelėkite „iTunes“ iš meniu ir tada Nuostatos.

3 žingsnis. Skirtuko parinktyse spustelėkite "Prietaisai."

4 žingsnis. Patikrink „Neleiskite„ iPod “,„ iPhone “ir„ iPad “automatiškai sinchronizuoti“

5 žingsnis. Spustelėkite Gerai kai padaryta.

Galbūt iš naujo paleiskite „iTunes“, kad patikrintumėte, ar nustatymai tikrai įsigaliojo.

Ką tai iš tikrųjų daro

  • Tai padeda užkirsti kelią erzinančiai lėtam automatiniam jūsų prietaiso ir kompiuterio sinchronizavimui. Kartais, tiesiog kartais, visai nesinori sinchronizuoti, tiesa?
  • Daugeliu atvejų taip pat pastebėsite, kad „iTunes“ gali neužsijungti automatiškai, kai prijungsite įrenginį. Taigi taip, tai taip pat sprendimas sustabdyti „iTunes“ nuo automatinio paleidimo

Atminkite, kad turėsite rankiniu būdu sinchronizuoti, jei norite, kad duomenys būtų sinchronizuoti su kompiuteriu.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad visa tai neturi įtakos įkrovimo procesui, todėl jūsų „iPhone“ bus įkrautas, neatsižvelgiant į tai, kokius nustatymus naudojate.

Tai viskas!

Naujausios žinutės