Kaip įjungti arba išjungti „iCloud“ nuotraukų bendrinimą „iPhone“, „Mac“ ir asmeniniame kompiuteryje

Fotografuoti ir dalintis jais su draugais ir šeima yra vienas iš labiausiai paplitusių dalykų. Tačiau, norint tai padaryti naudojant technologijas ir daugybę terpių, taip pat yra nemažai rizikos, susijusios su jūsų bendrinamomis nuotraukomis. „iCloud“ nuotraukų bendrinimas yra vienas saugus būdas tai padaryti. Tai leidžia maksimaliai saugiai ir lengvai dalytis nuotraukomis su draugais ir šeima. Štai kaip galite įjungti arba išjungti „iCloud“ nuotraukų bendrinimą „iPhone“, „Mac“ ir asmeniniuose kompiuteriuose.

  • Kaip įjungti arba išjungti „iCloud“ nuotraukų bendrinimą „iPhone“ ir „iPad“
  • Įjunkite arba išjunkite „iCloud“ nuotraukų bendrinimą „Mac“
  • Įjunkite arba išjunkite „iCloud“ nuotraukų bendrinimą sistemoje „Windows“
  • Naudokite „iCloud“ nuotraukų bendrinimą

Prieš pradedant

    • Įsitikinkite, kad „Apple“ įrenginiai atnaujinti į naujausią versiją.
    • Turėkite „iCloud“ sąranką visuose įrenginiuose ir būsite prisijungę naudodami standartinį ID.
    • Jei naudojate „Windows“ kompiuterį, darbalaukyje turėtų būti „Windows 7“ arba naujesnė versija. Čia galite atsisiųsti „iCloud“, skirtą „Windows“.

Kaip įjungti arba išjungti „iCloud“ nuotraukų bendrinimą „iPhone“ ir „iPad“

  1. Bakstelėkite „Nustatymai“ programą „iPhone“ ir „iPad“.
  2. Slinkite žemyn, kad surastumėte 'Nuotraukos' ir palieskite, kad jį atidarytumėte.
  3. Perjunkite parinktį „ICloud Photos“.

Pastaba: perjunkite, kad išjungtumėte

Kaip įjungti arba išjungti „iCloud“ nuotraukų bendrinimą „Mac“

  1. „Mac“ kompiuteryje atidarę nuotraukų programą spustelėkite 'Nuotraukos' meniu ir pasirinkite „Nuostatos“ iš išskleidžiamojo meniu.
  2. Pasirinkite „ICloud“ skirtuką.
  3. Pažymėkite langelį „ICloud Photo Library“ ir „ICloud Photo Sharing“.

Pastaba: panaikinkite jų abiejų žymėjimą, kad išjungtumėte.

Kaip įjungti arba išjungti „iCloud“ nuotraukų bendrinimą „Windows“ kompiuteryje

  1. Spustelėkite „Pradėti meniu“ arba „Windows Orb“ ir atidarykite aplanką „iCloud“.
  2. Iššokančiame lange spustelėkite šalia nuotraukų esančią parinktį.
  3. Pažymėkite langelį „iCloud Photo Library“ ir „iCloud Photo Sharing“.

Pastaba: panaikinkite jų abiejų žymėjimą, jei norite išjungti funkciją.

Naudokite „iCloud“ nuotraukų bendrinimą

Paprasčiausi būdai, kaip naudoti nuotraukas su draugais ir šeimos nariais - štai keli keli veiksmai, kuriuos galite padaryti:

  • Kaip naudoti bendrinamus albumus „iPhone“ ir „iPad“
  • Kaip sukurti bendrinamus albumus „Mac“

Atsijungimas

Tai buvo keli būdai, kaip pasidalinti nuotraukomis su artimaisiais. Mes dabar pasirašytume, tikėdamiesi, kad tai padės. Nepamirškite pasidalinti savo patirtimi komentarų laukelyje.

Skaityti toliau:

  • Kaip atsisiųsti nuotraukas iš „iCloud“
  • Kaip pridėti antraštę prie nuotraukų ir vaizdo įrašų „iPhone“ ir „iPad“
  • „Live Photos“ paverskite GIF „iPhone“ ir „iPad“

Naujausios žinutės