Kaip išjungti „Snapchat“ vietą „iPhone“ ir „Android“

Nors man patinka dalintis vieta, noriu ją visiškai kontroliuoti. Taigi, man viskas gerai su „Snap Map“, nes tai suteikia galimybę pritaikyti vietovės bendrinimą pagal savo poreikius. Pavyzdžiui, aš išjungiu „Snap Map“, kai noriu išsaugoti savo buvimo vietos privatumą. Ir jei noriu išpilti pupeles apie tai, kur mėgaujuosi džiaugsmo kelione, nusprendžiu dalytis vieta tik su pasirinktais draugais.

Turėkite omenyje; „Snapchat“ naudoja jūsų vietą kelioms funkcijoms, tokioms kaip „Geofilters“, „Snap Map“ ir „Search“. Taigi, jei nuspręsite išjungti savo buvimo vietą, negalėsite gauti tinkamesnių paieškos rezultatų ar naudoti geofiltrų. Neapsikentęs, leiskite man parodyti, kaip išjungti vietą „Snapchat“.

Kaip išjungti „Snap“ žemėlapį „Snapchat“ „iPhone“ ar „Android“ įrenginyje

Pastaba: Veiksmai yra vienodi tiek „iPhone“, tiek „Android“ įrenginiuose.

1 žingsnis. Paleiskite „Snapchat“ programa išmaniajame telefone ir tada suimkite pirštus fotoaparato ekrane, kad atidarytumėte „Snap Map“.

2 žingsnis. Dabar palieskite krumpliaračio piktograma viršutiniame dešiniajame kampe.

3 žingsnis. Toliau jūs turite tris galimybes -

  • Vaiduoklių režimas
  • Mano draugai (norėdami parodyti savo vietą visiems savo draugams, kai naudojatės programa.)
  • Tik šie draugai

Jei nenorite, kad kas nors matytų jūsų vietą, įjunkite šalia esantį jungiklį Vaiduoklių režimas. Tada pasirinkite, kiek laiko norite, kad „Snap Map“ būtų išjungtas.

Pavyzdžiui, galite jį išjungti 3 valandoms, 24 valandoms arba tol, kol išjungsite jungiklį rankiniu būdu.

Tačiau jei norite parodyti savo buvimo vietą kai kuriems artimiausiems draugams, palieskite Tik šie draugai ir tada pasirinkite asmenis. Tada palieskite padaryta patvirtinti.

Viskas! Kad niekas nematytų, kur esu, einu įjunkite jungiklį šalia vaiduoklio režimo. O kaip tu?

Taip pat galite neleisti programai pasiekti jūsų vietovės naudodami programą „Nustatymai“. Norėdami tai padaryti, atlikite aukščiau nurodytus veiksmus.

Kaip sustabdyti „Snapchat“ prieigą prie savo vietos „iPhone“

1 žingsnis. Paleiskite Nustatymų programa „iOS“ įrenginyje - palieskite Privatumas.

3 žingsnis. Tada palieskite Vietos paslaugos.

4 žingsnis. Kitas, raskite „Snapchatas“ ir bakstelėkite jį.

5 žingsnis. Dabar jūs turite dvi galimybes:

  • Naudodamiesi programa
  • Niekada

Pasirinkite Niekada kad programa negalėtų pasiekti jūsų vietovės.

Tai viskas!

Apvyniojimas

Turite klausimų? Nušaukite žemiau komentaruose. Taip, nepamirškite pasidalinti mintimis apie šią vietovės bendrinimo funkciją.

Galbūt norėsite persiųsti ir šiuos įrašus:

  • Kaip peržiūrėti „Snapchat“, jiems nežinant
  • Kaip išsaugoti „Snapchat“ vaizdo įrašus „iPhone“
  • Kaip ištrinti „Snapchat“ pokalbių istoriją „iPhone“ ir „iPad“
  • Kaip įkelti „Snapchat“ vaizdo įrašus į „Instagram“ istorijas „iPhone“ ir „iPad“

Naujausios žinutės