Kaip išjungti „My Photo Stream“ „iPhone“, „Mac“ ir „Apple TV“

Vargu ar būna dienų, kai nefiksuoju kadrų naudodamas savo „shooter“ - „iPhone“. O kadrai, kurie mane labai žavi, gauna ypatingą erdvę mano vis augančioje bibliotekoje. Be to, aš taip pat naudoju „My Photo Stream“. sklandžiai sinchronizuoti visas mano nuotraukas „iCloud“ įrenginiuose. Taigi, kai tik noriu iš naujo išgyventi įsimintinas akimirkas, galiu bet kurį iš sinchronizuotų įrenginių žaibiškai pasukti laikrodį atgal.

Tačiau pastarąsias kelias dienas vis labiau jaudinuosi dėl savo nuotraukų privatumo, todėl nusprendžiau išjungti „My Photo Stream“, kad nebebūtų sinchronizuojami vaizdai „iCloud“ įrenginiuose, kad galėtumėte šiek tiek geriau juos valdyti. Bet tą akimirką nuėjau išjungti jungiklį, į galvą šovė pora klausimų. Kas nutiks nuotraukoms, kurias sinchronizavau naudodamas „Mano nuotraukų srautą“? Ar visi mano vaizdai bus ištrinti iš visų įrenginių, jei aš juos išjungsiu?

Nors aš beveik žinau šią savybę, šie klausimai kilo sąmoningam protui. Maniau, kad daugelis žmonių, kurie tuo naudojasi, bet nežino apie galimą atvejį, gali norėti atsakyti.

„My Photo Stream“ vaizdai „iCloud“ serveryje lieka 30 dienų. Po to jie automatiškai ištrinami iš „iCloud“. „Apple“ siūlo galimybę išsaugoti vaizdus.

Norėdami tai padaryti, paleiskite Nuotraukų programa „iOS“ įrenginyje → AlbumaiMano nuotraukų srautas.

Dabar palieskite Pasirinkitepasirinkite vaizdus norite išsaugoti ir tada paspauskite Bendrinimo mygtukas. Galiausiai pasirinkite Išsaugoti vaizdus.

Pastaba: Vienas svarbus dalykas, į kurį verta atkreipti dėmesį, yra tas, kad jei turite įgalinta „iCloud“ nuotraukų biblioteka, naujausi jūsų kadrai bus rodomi skyriuje Nuotraukos. Be to, „Mano nuotraukų srautas“ nebus rodomi skyriuje Albumai.

Kaip išjungti „My Photo Stream“ „iPhone“, „Mac“ ir „Apple TV“

„Apple“ neįskaito „Photo Stream“ vaizdų į jūsų „iCloud“ saugyklą. Tačiau turite ribą sinchronizuoti tik iki 1000 vaizdų. Dar vienas dalykas, jums leidžiama sinchronizuoti tik paprastus vaizdus, ​​net ne „Live Photos“.

Kai jį išjungsite arba atsijungsite nuo „iCloud“, visos jūsų nuotraukos bus ištrintos iš to įrenginio Mano nuotraukų srauto. Tačiau jie ir toliau bus prieinami kituose įrenginiuose iki 30 dienų nuo jų įkėlimo dienos.

Kaip išjungti „My Photo Stream“ „iPhone“

„IOS 12“ „Apple“ pristatė naują nuotraukų dalijimosi būdą. Norėdami sužinoti daugiau apie tai, vadovaukitės šiuo išsamiu vadovu.

1 žingsnis. Paleiskite Nustatymų programa „iOS“ įrenginyje.

2 žingsnis. Dabar palieskite Nuotraukos.

3 žingsnis. Kitas, Išjunk jungiklis šalia Įkelti į „My Photo Stream“.

Šis procesas „MacOS“ yra toks pat paprastas. Skaityk…

Kaip išjungti „My Photo Stream“ sistemoje „Mac“

1 žingsnis. Atviras Sistemos nuostatos „Mac“ ir spustelėkite „iCloud“.

2 žingsnis. Dabar spustelėkite Galimybės šalia Nuotraukos.

3 žingsnis. Pagaliau, atžymėkite laukelį šalia Mano nuotraukų srautas ir tada spustelėkite Padaryta.

Norite jį išjungti ir „Apple TV“? Leiskite man parodyti, kaip tai daroma greitai!

Kaip išjungti „My Photo Stream“ „Apple TV 4-Gen“ ir „Apple TV 4K“

1 žingsnis. Paleiskite Nustatymų programa „Apple TV“.

2 žingsnis. Dabar spustelėkite Sąskaitos„iCloud“.

3 žingsnis. Kitas, išjunkite „My Photo Stream“.

Pastaba: „Apple TV“ (3 ir 2 kartos, atidarykite Nustatymai → „iCloud“ → „iCloud“ nuotraukų nustatymai → Išjunkite „Mano nuotraukų srautą“.

Tai beveik viskas!

Tau:

Gerai, kad turite visas galimybes visiškai kontroliuoti sinchronizuotus kadrus. Todėl, jei kada nors norėsite iš jo išeiti, neprarasite savo nuotraukų. Turite klausimų? Pasidalykite ja žemiau esančiuose komentaruose.

Galbūt norėsite perskaityti ir šiuos įrašus:

  • Kaip redaguoti „Live Photos“ „iPhone“
  • Geriausios vaizdo įrašų redagavimo programos, skirtos „iPhone“ ir „iPad“
  • Kaip konvertuoti HEIC vaizdus į JPG formatą „iPhone“ ir „iPad“

Naujausios žinutės