Kaip bendrinti kalendorių iš „iPhone“ ar „iPad“

Mes matėme, kaip dalytis atskirais kalendoriaus įvykiais, tačiau jei norite bendradarbiauti su kuo nors kalendoriuje, turite bendrinti visą kalendorių. Naudodamiesi „iCloud“ ir „Calendar“ programa „iPhone“ / „iPad“ leidžia lengvai dalytis kalendoriais, todėl keli žmonės gali būti pakviesti peržiūrėti (ir pasirinktinai redaguoti) kalendoriaus įvykius.

Bendri kalendoriaus įvykiai yra labai naudingi ir gana lankstūs, kai dirbate su kalendoriumi, kurį turi redaguoti keli žmonės. Galite turėti bendrų kalendorių tarp savo ir sutuoktinio, jūsų ir jūsų bendradarbių bei beveik visų kitų. Jei su draugais dalyvaujate pasauliniame ture su skirtingais jūsų grupės maršrutais, bendras kalendorius gali būti labai naudingas.

Štai kaip sukurti bendrą kalendorių ir kaip paversti seną (anksčiau sukurtą) kalendorių į bendrą. Taip pat sužinosite, kaip kontroliuoti žmonių, su kuriais bendrinate kalendorių, apribojimus.

  • Įgalinti „iCloud“ kalendorių
  • Kaip bendrinti kalendorių iš „iPhone“ ar „iPad“
  • Pakeiskite „iPhone“ ar „iPad“ bendrinamų kalendorių redagavimo leidimą

Įgalinti „iCloud“ kalendorių

Pirmiausia įsitikinkite, kad įjungėte „iCloud“ kalendoriams. Norėdami tai padaryti,

  1. Atviras Nustatymai Bakstelėkite Tavo Profilis.
  2. Paspausti „iCloud“ Įjunkite jungiklį šalia Kalendoriai

Kaip bendrinti kalendorių iš „iPhone“ ar „iPad“

Jei norite sukurti naują kalendorių ir juo pasidalinti, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Atidaryk Kalendoriaus programa → Bakstelėkite Kalendoriai → Bakstelėkite Pridėti kalendorių. Jei norite pasidalinti esamas kalendorius, pereiti prie 3 žingsnis.
  2. Suteikite kalendoriui pavadinimą ir palieskite padaryta.
  3. Paspausti „Aš“ šalia naujai sukurto kalendoriaus.
  4. Pagal Bendrinama su, paspausti Pridėti asmenį ir įveskite asmens, su kuriuo norite bendrinti kalendorių, el. pašto adresą.

Pakeiskite „iPhone“ ar „iPad“ bendrinamų kalendorių redagavimo leidimą

Galite redaguoti bendrinimo / redagavimo parinktis paliesdami asmenį, su kuriuo bendrinote kalendorių. Išjungti Leisti redaguoti neleidžia asmeniui keisti bendro kalendoriaus.

Bet kuriuo metu, jei norite nutraukti kalendoriaus bendrinimą, tiesiog palieskite „Stop Sharing“ ir patvirtinkite.

Vėlgi, atkreipkite dėmesį, kad tai veikia tik įjungus „iCloud“.

Viskas draugužiai!

Taip pat galite patyrinėti:

  • „Gmail“ kalendorius nesinchronizuojamas „iPhone“: Pataisymai
  • Kaip peržiūrėti gimtadienius „Apple“ kalendoriaus programoje „iPhone“, „iPad“ ar „Mac“
  • Kaip eksportuoti „iCloud“ kalendorių į „iPhone“
  • „GroupCal“: bendras „iPhone“ ir „Android“ kalendorius

Pasidalykite savo atsiliepimais su mumis toliau pateiktame komentare.

Naujausios žinutės