Kaip paslėpti aktyvią būseną „Facebook Messenger“

Kaip ir „Skaitymo kvitas“, „Paskutinis aktyvus“ yra dviašmenis kardas. Kai ji įgalinta, jūsų privatumas yra matomas internete. Kai jis bus išjungtas, nei jūs matysite savo draugų būseną internete, nei jie galės patikrinti jūsų.

Tačiau dėl privatumo norėčiau paslėpti savo aktyvią būseną „Facebook Messenger“. Kartais iki vėlumos vėl bendrauju su artimais draugais. Kad niekas negalėtų sužinoti, kad budu taip vėlai, pasinaudoju šia funkcija norėdamas nuslėpti savo internetinio „Facebook“ statusą.

Negana to, tai taip pat tarsi trukdo niekam be reikalo pinguoti. Jei priklausote tai pačiai minties mokyklai, jums geriau be šios savybės. Leiskite man parodyti, kaip galite tai kontroliuoti!

Kaip išjungti arba įjungti aktyvią būseną „Messenger“ „iPhone“

1 žingsnis. Atviras „Facebook Messenger“ jūsų įrenginyje. → Bakstelėkite savo profilio piktogramą viršutiniame kairiajame kampe.

2 žingsnis. Tada palieskite Aktyvi būsena.

3 žingsnis.Išjunk „Rodyti, kai esate aktyvus“ perjungti.

Tada pasirodys iššokantis langas, kuriame bus prašoma jūsų patvirtinimo. Rezultatas Išjunk.

Tai beveik viskas! Einant į priekį; niekas negalės pamatyti jūsų paskutinio matyto statuso „Facebook Messenger“. Čia taip pat negalėsite peržiūrėti kitų statuso.

Turėkite omenyje; turėsite išjungti šią funkciją kiekvienoje vietoje, kurioje naudojatės „Facebook“ ar „Messenger“. Kitu atveju jūs ir toliau būsite aktyvūs arba neseniai aktyvūs.

Pavyzdžiui, jei naudojate „Messenger“ žiniatinklyje, turėsite jį išjungti ir ten. Eikite į messenger.com → spustelėkite „Cog“ piktogramą → Nustatymai → perjungti jungiklį ir spustelėkite padaryta patvirtinti.

Norėdami išjungti „Active Status“ iš „Facebook“ programos, paleiskite programą savo įrenginyje → bakstelėkite meniu mygtuką → bakstelėkite Nustatymai ir privatumas → Nustatymai („Android“ įrenginyje bakstelėkite Programos nustatymai) Aktyvi būsena → Pabaigoje išjunkite perjungti.

Norėdami jį išjungti facebook.com naudodamiesi žiniatinkliu, spustelėkite pavarų meniu pokalbio šoninės juostos apačioje dešinėje ir spustelėkite Išjunkite aktyvią būseną.

Vėliau, jei norite leisti visiems peržiūrėti jūsų buvimą „Facebook“, jums tereikia atlikti tuos pačius veiksmus, kurie minėti, ir galiausiai įjungti perjungiklį.

Apvyniojama ...

Taigi, dabar, kai mokate nuslėpti privatumą internete, naudodamiesi „Facebook“, būtinai pasinaudokite tuo. Žinoma, negalėsite peržiūrėti ir kitų dalyvavimo, bet manau, kad kompromisas yra vertas.

Peržiūrėkite šiuos straipsnius:

  • Kaip rasti „Facebook Messenger“ istoriją „iPhone“
  • Geriausios „iPhone“ ir „iPad“ „Facebook“ alternatyvos
  • Kaip išjungti istorijas „Facebook“ kanale „iPhone“
  • Kaip sukurti „Facebook“ įvykį „iPhone“ ir „iPad“

Koks jūsų požiūris į „Facebook“ privatumo funkcijas?

Naujausios žinutės