Neleisk kitiems skelbti „Facebook“ laiko juostoje „iPhone“

Jei esate socialinės žiniasklaidos geekas, esu įsitikinęs, kad jūs turite mėgautis dideliu gerbėju ir draugu, kuris nuolat tikrina jūsų būsenos atnaujinimus, nuotraukas, vaizdo įrašus ir dar daugiau. Kol jūs gundote šį virtualų populiarumą, kartais esate sriuboje, jei vienas iš jūsų draugų paskelbia ką nors gėdingo ant jūsų sienos. Jei esate įžymybė, jūs turite būti tuo labiau budrūs, kad kas nors nerašytų prieš jus ar ką nors kito nemalonaus turinio.

Geriausias sprendimas yra užblokuoti tokius draugus. Galbūt ne. Nes gali būti keletas jūsų artimų draugų, kurie gali imtis šio veiksmo į širdį. „Facebook“ suteikia jums galimybę neleisti kitiems (skaityti draugų) skelbti „Facebook“ sienoje „iPhone“.

Atlikdami kelis paprastus veiksmus, galite neleisti draugams skelbti nieko nepriimtino ar nepageidaujamo „Facebook“ sienoje „iPhone“.

Kaip sustabdyti kitus nuo „Facebook“ sienos „iPhone“ paskelbimo

1 žingsnis: Paleiskite „Facebook“ programą savo „iPhone“.

2 žingsnis: Apačioje dešinėje palieskite Daugiau parinkčių meniu.3 žingsnis: Slinkite žemyn iki Nustatymai → Bakstelėkite Paskyros nustatymai.4 žingsnis: Dabar bakstelėkite parinktį Laiko skalė ir žymėjimas.5 žingsnis: Palieskite „Kas gali paskelbti jūsų laiko juostoje?“6 žingsnis: Galiausiai palieskite „Tik aš“.Po to tik jūs galite paskelbti turinį „Facebook“ sienoje, o kiti negalės paskelbti jokio garso / vaizdo turinio.

Be to, aukščiau nurodytas procesas automatiškai pakeis nuostatas ir žiniatinklyje. Taigi, kai prieigą prie „Facebook“ paskyros pasieksite iš interneto, pakeitimai atsispindės ir niekas nieko negalės paskelbti ant jūsų sienos, kol neatšauksite paskyros nustatymų pakeitimų.

Bet jei esate „iGeeksBlog“ stebėtojas ir nenaudojate „iPhone“ (tačiau tai gali būti reta situacija), galite pakeisti savo paskyros nustatymus ir neleisti kitiems skelbti „Facebook“ sienoje iš interneto naršyklės.

Kaip sustabdyti kitus nuo „Facebook“ sienos paskelbimo internete

1 žingsnis: Savo žiniatinklio naršyklėje paleiskite www.facebook.com.

2 žingsnis: Prisijunkite naudodami savo ID ir slaptažodį.

3 žingsnis: Spustelėkite apverstą kūgį viršutiniame meniu dešinėje → Spustelėkite Nustatymai.

4 žingsnis: Kairėje naršymo juostoje spustelėkite „Laiko skalė ir žymėjimas“.Ekrane galite pamatyti laiko juostą ir žymėjimo nustatymus. Pirmasis variantas yra „Kas gali pridėti dalykų prie mano laiko juostos?“5 žingsnis: Spustelėkite Redaguoti šalia „Kas gali paskelbti jūsų laiko juostoje?“

6 žingsnis: Bus parodytas išskleidžiamasis meniu su dviem parinktimis: Draugai ir Tik aš.7 žingsnis: Spustelėkite Tik aš.8 žingsnis: Uždarykite parinktį iš dešinės pusės.

Jei norite atšaukti šį veiksmą vėliau, turite atlikti tą patį procesą ir išskleidžiamajame meniu spustelėkite Draugai.

Naujausios žinutės