Kaip paslėpti kažkieno „Instagram“ istorijas „iPhone“

Kad jūsų istorijoms būtų reikalingas privatumas, „Instagram“ leidžia ne tik nustatyti savo paskyrą privačią, bet ir slėpti „Instagram“ istorijas nuo jūsų „iPhone“ naudojančių asmenų. Geriausias dalykas, susijęs su šia funkcija, yra tai, kad ji leidžia jums paslėpti savo įrašus nuo tam tikrų draugų, jų nereikalaujant.

Verta atkreipti dėmesį į tai, kad slepti savo istoriją nuo kažko kito nei blokuoti. Pavyzdžiui, asmuo, kuriam nebenorite žiūrėti savo istorijų, ir toliau matys jūsų profilį ir įrašus; skirtingai nuo užblokuotų.

Kaip paslėpti kažkieno „Instagram“ istorijas „iPhone“

1 žingsnis. Paleiskite „Instagram“ programa „iPhone“ → Bakstelėkite profilio skirtuką apatiniame dešiniajame kampe → Dabar jums reikia palieskite krumpliaračio piktogramą.

2 žingsnis. Tada palieskiteIstorijos nustatymai žemiauSąskaita.

3 žingsnis. Dabar palieskiteSlėpti istoriją nuo.

4 žingsnis. Galiausiai turite pasirinkti žmones, nuo kurių norite paslėpti savo istoriją → Pabaigoje palieskite Atlikta viršutiniame dešiniajame kampe.

Viskas!

Dabar šie žmonės negalės peržiūrėti jūsų istorijos.

Kaip „iPhone“ paslėpti kažkieno „Instagram“ istorijas

Bet kada norite leisti tiems draugams peržiūrėti jūsų įrašus. Tai galite padaryti lengvai.

1 žingsnis. Atviras „Instagram“Profilio skirtukasNustatymai (krumpliaračio piktograma.)

2 žingsnis. Paspausti Istorijos nustatymai.

3 žingsnis. Paspausti Slėpti istoriją nuo.

4 žingsnis. Paspausti apskritimas su varnele šalia asmens, kuriam norite peržiūrėti savo įrašus → Bakstelėkite padaryta viršuje dešinėje, kad patvirtintumėte pakeitimą.

Viskas draugužiai!

Žiūrėdami, kas matė jūsų istoriją, galite pasirinkti žmones, nuo kurių galite paslėpti savo istoriją. Tiesiog palieskite „X“ jų vardo dešinėje ir pasirinkiteSlėpti istoriją nuo [vartotojo vardas].

Jei jūsų istorija rodoma žymą su grotelėmis puslapyje arba vietoje, ją galite pamatyti žmonių, mačiusių jūsų istoriją, sąrašo viršuje.

Tiesiog bakstelėkite x vietos ar žymų su grotelėmis puslapio dešinėje, kad nuo jo paslėptumėte savo istoriją. Naudodami paskyros privatumo nustatymą galite nuspręsti, kas gali pamatyti jūsų istoriją. Jei paskyrą nustatėte privačią, tik jūsų patvirtinti stebėtojai galės pamatyti jūsų istoriją.

Jei jūsų paskyra nustatyta kaip vieša, jūsų sekėjai ir visi galės peržiūrėti jūsų istoriją ir profilį.

Apvyniokite:

Štai kaip jūs galite išsaugoti tam tikrų draugų įrašus! Ar turite atsiliepimų? Nesivaržykite pasidalinti toliau pateiktuose komentaruose.

Pasivykite ir šiuos įrašus:

  • Slėpti „Instagram“ istorijas „Hashtag“ ir „Location“ puslapyje „iPhone“
  • Kaip archyvuoti „Instagram“ įrašus „iPhone“ ir „iPad“

Naujausios žinutės