Išjungti / išjungti „Photo Stream“ „iPhone“ [instrukcijos]

Nuotraukų srautas yra nepaprastai naudinga, patogi maža funkcija, kuri eina ilgą kelią. Jei turite daugiau nei vieną „iDevice“, nuotraukų srautai gali padėti greitai perkelti nuotraukas iš vieno įrenginio (be visų kopijavimo / sinchronizavimo / perkėlimo rūpesčių). Jei norite privačiai pasidalinti nuotraukomis su draugu (ar šeima), tai galite padaryti ir nuotraukų sraute.

Pagal numatytuosius nustatymus nuotraukų srautai įgalinami, kai nustatote „iPhone“. Tai reiškia, kad kiekviena spustelėta nuotrauka bus įkelta į jūsų srautą, kai būsite prisijungę prie „Wi-Fi“ tinklo. Norite išjungti nuotraukų srautą? Štai kaip.

Kaip išjungti / išjungti nuotraukų srautą „iPhone“ / „iPad“:

1 metodas:

Atidaryk Nustatymai programa.

1 žingsnis. Paspausti „iCloud“.

2 žingsnis. Paspausti Nuotraukos.

3 žingsnis. Išjunkite jungiklį Nuotraukų srautas.

4 žingsnis. Pasirinktinai išjunkite Nuotraukų dalijimasis.

Išjungus nuotraukų dalijimąsi, jūs (arba bet kas, naudojantys jūsų „iDevice“), negalėsite „dalytis“ savo nuotraukomis naudodamiesi „iCloud“ / „Photo Stream“ parinktimi (veiksmų / bendrinimo lape).

2 metodas:

1 žingsnis. Atviras Nustatymai.

2 žingsnis. Slinkite žemyn ir bakstelėkite Nuotraukos ir fotoaparatas.

3 žingsnis. Išjunk ManoNuotraukų srautas.

4 žingsnis. Pasirinktinai, išjunkite Nuotraukų dalijimasis

Tas pats, kaip ir anksčiau, išjungus nuotraukų dalijimąsi, nebus galima jokios nuotraukos bendrinti per nuotraukų srautą.

Išjungdami „Photo Stream“ / „My Photo Stream“ išjungiate numatytąjį „iDevice“ fotoaparato elgesį, kai visos paspaudžiamos nuotraukos automatiškai siunčiamos į nuotraukų srautą.

Išjungdami „Photo Sharing“, jūs neleidžiate sau / kitiems, naudojantiems „iDevice“, galimybės dalytis nuotraukomis per „Photo Stream“. Vis tiek galite bendrinti nuotraukas el. Paštu, „iMessage“, „Facebook“ ar kitomis parinktimis, bet ne nuotraukų srautu.

Išjungus nuotraukų srautą nuotraukos jūsų sraute nėra pašalinamos. Savo nuotraukų sraute turėsite rankiniu būdu ištrinti nuotraukas ar albumus. Net ir tada gali praeiti kelios valandos, kol „iCloud“ ištrins daugumą nuotraukų ar albumų pėdsakų nuotraukų sraute.

Naujausios žinutės