Kaip išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ar kompiuteryje

Rūpesčiai, susiję su „Facebook“ privatumo politika ir vartotojų duomenų kontrole, egzistuoja jau gana seniai. Kartais ir dabar pagrindinis socialinės žiniasklaidos portalas davė paaiškinimus tuo pačiu. Tačiau baimė išlieka pastovi tarp daugelio vartotojų visame pasaulyje. Galbūt tai yra tai, kas sujungia mus tame pačiame puslapyje. Pažvelkime, kaip galite išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ir „Computer“.

  • Kaip išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ar „iPad“
  • Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą iš kompiuterio
  • Skirtumas tarp „Facebook“ paskyros išaktyvinimo ir ištrynimo

Kaip išjungti arba ištrinti „Facebook“ paskyrą „iPhone“ ar „iPad“

    • Laikinai išjunkite „Facebook“ paskyrą
    • Visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą
  1. Atidaryk Facebook programą „iPhone“.
  2. Eiti įMeniupaliesdami trijų horizontalių linijų piktogramą.
  3. Slinkite žemyn ir eikite į Nustatymai ir privatumas.
  4. Palieskite Nustatymai.
  5. Slinkite žemyn iki ir atidarykite Sąskaitos nuosavybė ir kontrolė.
  6. Pasirinkite Išjungimas ir ištrynimas.

    Laikinai išjunkite „Facebook“ paskyrą

  7. Pasirinkite „Deaktyvavimo sąskaita“.
  8. Palieskite Tęskite paskyros išaktyvinimą.
  9. Kitame puslapyje įveskite slaptažodį.
  10. „Facebook“ paklaus, kodėl norite išjungti savo paskyrą, todėl pasirinkite pageidaujamą priežastį ir palieskiteTęsti.
  11. Jei esate tikras, pataikykite Tęsti vėl.
  12. Pabaigoje palieskite Deaktyvuoti mano paskyrą laikinai padaryti pertrauką.Pastaba: Jei norite, galite toliau naudotis „Messenger“ ir toliau bendrauti su draugais, kol paskyra vis dar išaktyvinta. Norėdami tai padaryti, tiesiog pažymėkite langelį Toliau naudokitės „Messenger“ puslapyje „Išjungti mano paskyrą“.

    Visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą

  13. Pasirinkite Ištrinti paskyrą o tada pataikė Pereikite prie paskyros ištrynimo.
  14. Kitame puslapyje „Facebook“ pasiūlys keletą galimybių pakeisti jūsų sąskaitą, o ne visam laikui ištrinti.
  15. Jei tikrai jį ištrinsite, palieskite Eikite į paskyros ištrynimą vėl.
  16. PalieskiteAtsisiųsti informaciją sukurti atsarginę visų svarbiausių duomenų kopiją, įskaitant įrašus, profilio ir viršelio nuotraukas ir viską.Pastaba: Jei pasirinksite Atsisiųsti informaciją ir turėsite paliesti Sukurti failą ir duokite „Facebook“ šiek tiek laiko pasidaryti jūsų informacijos kopiją.
  17. Jei nenorite kurti atsarginių duomenų kopijų, palieskiteIštrinti paskyrą.
  18. Įveskite slaptažodį ir palieskite Tęsti.
  19. Pagaliau palieskite Ištrinti paskyrąpatvirtinti visišką paskyros ištrynimą.

Kaip visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą iš kompiuterio

  1. Apsilankykite „Facebook“ ištrinti puslapį internete.
  2. Prisijunkite prie savo el. Pašto adreso ir slaptažodžio.
  3. Spustelėkite Ištrinti paskyrą. Jei norite laikinai išjungti „Facebook“ paskyrą, galite pasirinkti "Deaktyvuoti paskyrą" variantą.
  4. Įveskite slaptažodį ir spustelėkite Tęsti.
  5. Rezultatas Ištrinti paskyrą dar kartą, kad visam laikui ištrintumėte paskyrą.Svarbi pastaba:„Facebook“ suteikia jums 30 dienų laiką jūsų sąskaitai gauti, jei tikrai norite grįžti. Po 30 dienų negalėsite vėl prisijungti.

Skirtumas tarp „Facebook“ paskyros išaktyvinimo ir ištrynimo

Kai išjungsite savo paskyrą,

    • Niekas „Facebook“ nemato jūsų profilio, išskyrus jus.
    • Jūsų profilis bus išjungtas, o jūsų vardas ir nuotraukos bus ištrinti iš daugelio bendrinamų dalykų.
    • Galėsite naudotis „Messanger“.
    • Tik tam tikra informacija bus matoma kaip pranešimai.
    • Jūsų vardas bus matomas jūsų draugų draugų sąraše.
    • Jūsų vardas, įrašai ir komentarai bus matomi grupių, kuriose esate, administratoriams.

Kai ištrinsite savo paskyrą,

    • Negalite iš naujo suaktyvinti savo paskyros. (tik prisijungus per 30 dienų)
    • Kai ištrinsite savo paskyrą, visi jūsų duomenys, įskaitant įkėlimus, bus pašalinti ir vėliau negalėsite jų nuskaityti.
    • Negalite naudoti trečiųjų šalių programų, tokių kaip „Instagram“, kurias naudojote prisijungdami prie „Facebook“ paskyros.
    • Negalėsite naudoti „Messenger“. Tačiau jūsų draugams išsiųsti pranešimai vis tiek bus matomi jų pokalbiuose.

Apvyniojama ...

Taigi, koks jūsų požiūris į „Facebook“ naudojimą. Ar pasirenkate deaktyvavimą ar ištrynimą? Kuris yra jūsų pageidaujamas variantas? Nepamirškite mums pasakyti žemiau esančiame komentarų skyriuje!

Taip pat galite tai perskaityti.

  • Kaip pamatyti, kas peržiūrėjo jūsų „Facebook“ profilį
  • „Facebook“ neveikia „iPhone“? Protingi patarimai, kaip tai išspręsti
  • Kaip visam laikui ištrinti „WhatsApp“ paskyrą iš „iPhone“
  • Kaip visam laikui ištrinti „Apple ID“ paskyrą

Naujausios žinutės