Kaip ištrinti nuotraukas iš Mano nuotraukų srauto

„iCloud Photo Stream“ yra puikus būdas peržiūrėti naujausias nuotraukas visuose „Apple“ įrenginiuose. Jis įkelia jūsų pastarąsias 30 dienų naujų nuotraukų ir daro jas automatiškai prieinamas kituose įrenginiuose naudodamas „Mano nuotraukų srautą“. Tačiau, jei manote, kad „My Photo Stream“ yra daugybė nuotraukų, galite pašalinti nuotraukas iš Mano nuotraukų srauto. Pažvelkime.

  • Kaip ištrinti nuotraukas iš „My Photo Stream“ „iPhone“ ir „iPad“
  • Kaip ištrinti nuotraukas iš „My Photo Stream“ sistemoje „Mac“
  • Pašalinkite nuotraukas iš „My Photo Stream“ iš „Apple TV“

Kaip ištrinti nuotraukas iš „My Photo Stream“ „iPhone“ ir „iPad“

  1. Atviras Nuotraukos programą „iPhone“ ar „iPad“
  2. Skirtukas įjungtas Albumai nuo apatinės eilės
  3. Palieskite Mano nuotraukų srautas ir bakstelėkite Pasirinkti.
  4. Pasirinkite vieną ar daugiau nuotraukų ir palieskite šiukšliadėžės piktograma. Patvirtinti Veiksmas.

Pasak „Apple“, ne visos nuotraukos pašalinamos iš „iPhone“, pavyzdžiui, importuotos į „Photos“ programą arba nukopijuotos į ją. Be to, gali būti, kad net ištrynę nuotrauką galite pamatyti ją savo „iPhone“, jei ji yra daugiau nei 30 dienų ir „My Photo Stream“ turite mažiau nei 1000 nuotraukų.

Ištrynę nuotrauką iš albumo „Mano nuotraukų srautas“, ji liks „iPhone“ arba „iPad“, jei nuotrauka buvo padaryta būtent čia. Jei norite jį visiškai pašalinti, ištrinkite jį iš programos „Nuotraukos“ (Naujausia), tada - „Neseniai ištrinta“.

Kaip ištrinti nuotraukas iš „My Photo Stream“ sistemoje „Mac“

  1. Atviras Nuotraukos programą „Mac“
  2. Spustelėkite nuotrauką, kurią norite ištrinti. Norėdami pasirinkti kelis vaizdus, ​​palaikykite nuspaudę komandos klavišą.
  3. Spustelėkite Vaizdas iš viršutinės meniu juostos ir spustelėkite Ištrinti nuotrauką. Arba dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ir pasirinkite Ištrinti nuotrauką.
  4. Spustelėkite Ištrinti iš iššokančio lango.

Jei naudojate „Mac“, jei pasirenkate ir pašalinate nuotraukas iš Mano nuotraukų srauto albumas, tada jis bus pašalintas iš visų jūsų įrenginių (albume „Mano nuotraukų srautas“). Bet nuotraukos vis tiek bus matomos „Mac“ nuotraukų programos skirtuke „Nuotraukos“. Bet jei ištrinsite nuotraukas iš skirtuko Nuotraukos (vadovaudamiesi aukščiau pateiktu metodu), jos bus pašalintos iš „My Photo Stream“ ir „Mac“ programos „Photos“.

Pašalinkite nuotraukas iš „My Photo Stream“ iš „Apple TV“

  1. Atviras Nuotraukos iš pagrindinio „Apple TV“ meniu. Jei paprašoma, prisijunkite naudodami „Apple ID“
  2. Eikite į nuotrauką, kurią norite ištrinti
  3. Paspauskite ir palaikykite Pasirinkite mygtuką ir tada pasirinkite Ištrinti nuotrauką.

Jei naudojate senesnę „tvOS“ versiją, atlikdami 1 veiksmą gali tekti pasirinkti „Photo Stream“ arba „Internet → Photo Stream“.

Atsijungiama ...

Ištrintos nuotraukos bus pašalintos iš „My Photo Stream“ rodinio „Apple“ įrenginiuose, pasirašytuose naudojant tą patį „Apple ID“. Šie pakeitimai bus atlikti prijungus įrenginį prie „Wi-Fi“ arba „Ethernet“.

Tarkime, kad kažkas su jumis pasidalijo nuotraukų srautu, o jūs ištrinate šias nuotraukas / albumus, tada tai neturės įtakos originalams / šaltiniui. Tai pašalins tik iš jūsų įrenginio.

Galbūt norėtumėte pažvelgti į:

  • Kaip išjungti „My Photo Stream“ „iPhone“, „Mac“ ir „Apple TV“
  • Nuotraukų srautas neveikia „iPhone“: išspręskite sinchronizavimo, bendrinimo ir kitas problemas
  • Kaip priskirti nuotraukas prie „iPhone“ kontaktų

Jei turite užklausą ar pasiūlymą, nedvejodami klauskite toliau pateiktuose komentaruose.

Naujausios žinutės